Tolk Fins

Afdrukken

Van harte welkom op de website Vertalen Tolken van vertaalbureau f.a.x. Translations b.v., een uitstekend adres voor tolken en vertalen op allerlei vakgebieden, in en uit het Fins en alle andere talen. Wij onderscheiden ons o.a .door onze grote kennis van de Scandinavische talen. In Nederland zijn wij uitgegroeid tot het bekendste vertaalbureau voor tolken en vertalen in en uit het Deens, Zweeds, Noors en Fins.

 

Deze site is bedoeld om u als klant snel van dienst te kunnen zijn bij het vinden van een betrouwbare tolk Nederlands-Fins of Engels-Fins op uw vakgebied. f.a.x. Translations b.v. is volledig gespecialiseerd in het tolken van de Scandinavische talen. Onze Finse tolken werken op een professionele manier.

 

U bent op zoek naar een goede Finse tolk en dit moet allemaal snel, professioneel en vertrouwelijk geregeld worden? U vindt bij ons alles onder één dak. Wij tolken in het Fins zoals u het graag ziet! Onze naam staat niet voor niks voor Fast, Accurate and eXperienced.

 

 

Hebt u vragen als:

 

  • "Onze klant uit Finland komt volgende maand naar Nederland voor onderhandelingen. Wij willen graag gebruik maken van een tolk. Hoeveel tolken hebben wij nodig en wat zijn de kosten?"
  • "Over 2 maanden hebben wij een internationale conferentie. Kunt u zorgen dat er voor alle talen tolken aanwezig zijn?"
  • "Morgen hebben wij voor het passeren van een akte een Finse tolk nodig. Kunnen jullie dit nog regelen?"

 

Voor al deze en andere vragen over tolken kunt u terecht bij f.a.x. Translations b.v. We beschikken over een internationaal netwerk van deskundige gerechts-, gespreks- en simultaantolken. Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat de benodigde apparatuur, zoals tolkcabines, geluidsinstallaties en rondleidingssets, aanwezig is op de door u aangegeven locatie. Kortom: f.a.x. Translations b.v. kan het tolktraject van a tot z goed en deskundig voor u verzorgen.


VViN - Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

NEN- Gecertificeerd


Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is gecertificeerd volgens de Europese norm voor vertaaldiensten, NEN EN 15038, "Translation services - Service requirements".

 

 

Over f.a.x. Translations b.v.

 

Wij werken zowel met interne tolken en vertalers als met een wereldwijd netwerk van ervaren en professionele freelancers en gespecialiseerde vertaal- en tolkbureaus. Op deze wijze kunnen wij voor elke opdracht de juiste vakmensen inzetten. U kunt voor alle taalcombinaties en vakgebieden bij ons terecht.

 

f.a.x. heeft gemotiveerde, flexibele, slagvaardige en goed opgeleide medewerkers die hun vak verstaan. Zij begrijpen dat de factoren meedenken, kwaliteit en klantgericht werken de basis voor een goed bedrijf vormen. Wilt u meer weten over de tarieven voor een Finse tolk? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte.

 

f.a.x. Translations b.v. werd in 1988 opgericht en heeft sindsdien een constante groei meegemaakt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een full-service vertaalbureau voor vertalen en tolken op allerlei vakgebieden en in en uit alle talen.

Meer weten? Kijk op www.fax-translations.com

 

 

Postadres
Postbus 70012
9704 AA Groningen
 Bezoekadres
Energieweg 9A
9743 AN Groningen
 

Tel. 050-3039730

Fax 050-3039740
E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Copyright © 2014 - f.a.x. Translations b.v.