Vertaling Deens

Afdrukken

Van harte welkom op de website Vertalen Tolken van vertaalbureau f.a.x. Translations b.v., een uitstekend adres voor vertalen en tolken op allerlei vakgebieden, in en uit het Deens en alle andere talen. Wij onderscheiden ons o.a. door onze grote kennis van de Scandinavische talen. In Nederland zijn wij uitgegroeid tot het bekendste vertaalbureau voor vertalingen in en uit het Deens, Zweeds, Noors en Fins.

 

Deze site is bedoeld om u als klant snel van dienst te kunnen zijn bij het vinden van een betrouwbare vertaler Nederlands-Deens op uw vakgebied. f.a.x. Translations b.v. is volledig gespecialiseerd in vertalingen vanuit en in de Scandinavische talen. De vertaling Nederlands-Deens kunnen wij op een prima en profesionele manier voor uw verzorgen, of het nu gaat om uw website, een akte, een brochure, een diploma of om handleidingen, folders en contracten. Tevens kunnen wij zorgen voor de beëdiging van een vertaling Nederlands-Deens.

 

U bent op zoek naar een goede Deense vertaling van uw tekst en dit moet allemaal snel, professioneel, vertrouwelijk en tegen een zo laag mogelijk tarief? U vindt bij ons alles onder één dak. Wij vertalen in het Deens zoals u het bedoelt! Onze naam staat niet voor niks voor Fast, Accurate and eXperienced.Klik hier om direct een prijsindicatie voor het Deens te zien

 • Uitsluitend native speaker-vertalers Deens met kennis van zaken 
 • Alleen gebruik van onze eigen bekende en vertrouwde Deense kanalen
 • Altijd een 2e correctieronde van alle Deense vertalingen
 • Klantgericht denken en bereid tot 'dat ene stapje meer'
 • Snelle levertijden voor het vertalen in het Deens
 • Vaste aanspreekpunten met twee coördinatoren per opdracht
 • Ruime capaciteit voor alle Deense vertalingen
 • Optimale IT-kennis in huis
 • Alle talen, alle vakgebieden
 • Absolute geheimhouding
 • Lid van de VViN - Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland
 • Network member of EUATC - European Union of Associations of Translation Companies
VViN - Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

ISO 17100 GecertificeerdVertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is gecertificeerd volgens de Europese norm voor vertaaldiensten, ISO 17100 "Translation services - Service requirements".

 

 

Over f.a.x. Translations b.v.

 

Wij werken zowel met interne vertalers als met een wereldwijd netwerk van ervaren en professionele freelancers en gespecialiseerde vertaalbureaus. Op deze wijze kunnen wij voor elke opdracht de juiste vakmensen inzetten. U kunt voor alle taalcombinaties en vakgebieden bij ons terecht.

 

f.a.x. heeft gemotiveerde, flexibele, slagvaardige en goed opgeleide medewerkers die hun vak verstaan. Zij begrijpen dat de factoren meedenken, kwaliteit en klantgericht werken de basis voor een goed bedrijf vormen. Wilt u meer weten over tarieven en levertijden voor een vertaling Nederlands-Zweeds? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte.

 

f.a.x. Translations b.v. werd in 1988 opgericht en heeft sindsdien een constante groei meegemaakt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een full-service vertaalbureau voor vertalen en tolken op allerlei vakgebieden en in en uit alle talen.

Meer weten? Kijk op www.fax-translations.com

 

 

 
 
 
 Adres
Rozenburglaan 3
9727 DL Groningen
 

Tel. 050-3039730


E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

 
Copyright © 2021 - f.a.x. Translations b.v.