Vertaling Nederlands

Afdrukken
Van harte welkom op de website Vertalen Tolken van vertaalbureau f.a.x. Translations b.v., al sinds 1988 uw partner voor vertalen en tolken op allerlei vakgebieden en in en uit alle talen.

 

U heeft een tekst in bijvoorbeeld het Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Noors, Pools, Russisch, Spaans, Zweeds of welke taal dan ook en u wilt dat graag op een deskundige manier vertaald hebben in het Nederlands.

 

U bent dan op het juiste adres voor een uitstekende vertaling in het Nederlands vanuit vrijwel elke taal en op elk vakgebied. f.a.x. translations b.v. is een full-service vertaalbureau voor vertalingen op vrijwel alle vakgebieden. Wij kunnen de vertaling in het Nederlands op een profesionele en snelle manier voor u uitvoeren, of het nu gaat om contracten, uw website, handleidingen of een brochure.

 

De vertalingen worden alleen uitgevoerd door native speaker vertalers Nederlands.

 

De beëdiging van een vertaling in het Nederlands kunnen wij ook voor u verzorgen.

 


Klik hier om direct een prijsindicatie voor het Nederlands te zien

Meer informatie over andere talen en/of ons vertaalbureau

 VViN - Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

ISO 17100 - GecertificeerdVertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is gecertificeerd volgens de Europese norm voor vertaaldiensten, ISO 17100 "Translation services - Service requirements".

 

 

Over f.a.x. Translations b.v.

 

Wij werken zowel met interne vertalers als met een wereldwijd netwerk van ervaren en professionele freelancers en gespecialiseerde vertaalbureaus. Op deze wijze kunnen wij voor elke opdracht de juiste vakmensen inzetten. U kunt voor alle taalcombinaties en vakgebieden bij ons terecht.

 

f.a.x. heeft gemotiveerde, flexibele, slagvaardige en goed opgeleide medewerkers die hun vak verstaan. Zij begrijpen dat de factoren meedenken, kwaliteit en klantgericht werken de basis voor een goed bedrijf vormen. Wilt u meer weten over tarieven en levertijden voor een vertaling Nederlands-Zweeds? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte.

 

f.a.x. Translations b.v. werd in 1988 opgericht en heeft sindsdien een constante groei meegemaakt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een full-service vertaalbureau voor vertalen en tolken op allerlei vakgebieden en in en uit alle talen.

Meer weten? Kijk op www.fax-translations.com

 

 

 
 
 
 Adres
Rozenburglaan 3
9727 DL Groningen
 

Tel. 050-3039730


E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Copyright © 2021 - f.a.x. Translations b.v.